ADVERTORIAL

Den Nye Ultralydtannbørsten Som Er Tryggere Og Sunnere for Tennene ... (Du Vil Ikke Tro Prisen)

15/07/2024 | Jerry Fosse

Sammendrag: Europas tannhygieneshovedstad har produsert en revolusjonerende ny enhet som masserer, renser og bleker alle tennene dine, på mindre enn ett minutt. Mange kaster allerede sin gamle elektriske tannbørste i søppla på grunn av denne enheten, og det ser virkelig ut til å ta munnhygieneverdenen med storm. Du kan nå få CleanT med 50% rabatt og gratis levering!

Har du følsomt tannkjøtt? Hater du tanntråd? Er du bare veldig lat om morgenen og foretrekker å sove i 5 minutter til? Er du livredd for tannleger? Vel, da burde du virkelig ta en titt på denne nye enheten.

Å pusse tenner har egentlig ikke endret seg i det hele tatt siden oppfinnelsen av den elektriske tannbørsten, folk får fremdeles tannråte, gule tenner og bruker en formue på turer til tannlegen. Har vitenskapen virkelig ikke funnet en mer effektiv og enkel måte å ta vare på tennene dine på?

Det viser seg at det gjorde det med, en ny enhet som bokstavelig talt renser alle tennene dine samtidig, noe som sparer deg tid, penger og krefter og gjør det enkelt å holde tennene dine rene!

Det sprer seg som en brann gjennom hele Europa, og måtte bare se på det for å se hva all opphisselsen handler om.

Rengjør alle tennene mine samtidig?

De kaller det CleanT, den nyeste oppfinnelsen som kommer fra en oppstart basert i den lille europeiske nasjonen Liechtenstein, verdens største produsent av tannutstyr av høy kvalitet.

Det var en enkel ide, hvordan gjør vi rengjøring av tenner så raskt og smertefritt som mulig, slik at selv de lateste mennesker gjør det?

Løsningen var CleanT, et vibrerende munnstykke som vibrerer rundt 5000 ganger i minuttet, og tillater dyp og effektiv rengjøring uten kurshår eller strenger som skader tannkjøttet ditt, og med et spesielt blått lys som fullfører bleking av tennene og fjerner all gjenstridig kaffe eller tobakk flekker.

Og det aller beste? Det tar mindre enn et minutt å rense ALLE tennene på en gang.

Alt du trenger å gjøre er å bare følge disse to enkle trinnene:

1. Sett litt tannkrem rundt hele CleanT

2. Sett den inn i munnen og trykk på av/på-knappen. Så enkelt er det. På under ett minutt vil tennene være rene og lyse.

Er all opphisselsen ekte?

For å være ærlig, da vi hørte om hvordan denne enheten fungerte, var vi redd for at alle disse vibrasjonene i beste fall ville være ubehagelige eller i verste fall vibrere alle tennene våre bort, så vi trekte lapper. Jeg mener vi valgte en av våre junior-teammedlemmer til å være marsvin.

Til vår overraskelse var testpersonen ikke bare ikke ubehagelig, han likte den faktisk og lot den ligge i inne et helt minutt i stedet for de nødvendige 30 sekundene. Vi lot ham ta med seg enheten hjem etter at han lovet å bruke den som anbefalt, for å få de beste testresultatene.

Vi krevde også at han brukte den hvite blekningsfunksjonen (som krever at du holder den i munnen din i 5 minutter for å få best resultat) fordi han er en av de mer fanatiske kaffedrikkere på kontoret.

Etter to måneder var resultatene vi så hver dag forbløffende, og vi satte ham ned for å finne ut hva CleanT egentlig handlet om:

Revolusjonerende 5000 vibrasjoner per minutt. Rengjøring med skiftbare moduser for dyp rengjøring og for følsomme tenner.

Komfortabelt munnstykke som passer til enhver munn.

Superenkelt og behagelig å bruke, bare legg den i munnen og trykk på en knapp, hold i 30 sekunder.

Dyp rengjøring hjelper til med å forhindre lidelser som tannkjøttbetennelse.

Avansert lysterapi for tannbleking.

Lang batterilevetid, en lading er nokk for opptil en måneds bruk.

Sparer så mye tid! Bare 30 sekunder for rene tenner!

For å rengjøre tennene, anbefales det å pusse HVER side av HVER individuelle tann i 30 sekunder(!). Med tanke på at vi alle har 32 tenner, er det lett å se hvorfor nesten ingen pusser tennene godt nok til å holde dem rene, og det er akkurat her CleanT kommer inn. Den pusser tennene dine fra alle sider samtidig, alle tennene på en gang, og dermed gjør alle tennene rene på under et minutt. Egentlig, hvordan oppfant vi bare dette nå?!

Til slutt kommer vi til prisen. Tannlegeutstyr av topp kvalitet kan vel ikke være billig? Vel, det viser seg at CleanT sin opprinnelige pris bare er 1,466 kr. Som tar i betraktning det faktummet at du ikke trenger å kaste den hver tredje måned som en vanlig børste, og hvor mye penger det sparer deg på fremtidige tannlegebesøk, er selve prisen utrolig. Men selskapet har faktisk et lanseringssalg, og gir bort enheten med 50% rabatt og gratis frakt over hele verden! (Nå bare 733 kr)

På dette punktet er det ikke noe spørsmål, opphisselsen er ekte. Blend verden med dine nye strålende hvite tenner og sov de ekstra fem minuttene om morgenen!

 

99% av brukere anbefaler CleanT til sine venner og familie

“Jeg måtte bruke mye penger og mye tid på smerter på grunn av at jeg forsømte tennene i lang tid. Jeg kunne bare ikke utvikle en vane med å pusse tennene to ganger om dagen, og jeg var redd for at jeg måtte gå tilbake til tannlegen før eller senere, det var da jeg fant denne fantastiske enheten, og nå kan jeg holde tennene rene og det er enkelt!”

“Jeg har veldig følsomt tannkjøtt, og jeg orker bare ikke å bruke tanntråd eller tannbørster med tøffe fibre ... Denne enheten er fantastisk, jeg setter den på sensitiv tannmodus, og det er som en mild massasje for munnen min, jeg kan endelig rense tennene ordentlig. Tannlegen min komplimenterte meg virkelig da jeg kom for min vanlige kontroll. Jeg fortalte ham ikke at jeg brukte bare et minutt om dagen på å rense tennene mine hahaha.”

“HERREGUD Jeg elsker det! Jeg har kjempet mot kaffeflekker i mange år, og nå kan jeg endelig smile med tillit igjen! Det tar ekstremt lite tid! Ikke behov for at tannlegen gjør noe! Super anbefalt, dette produktet er fantastisk!”

Konklusjon: Skal du få deg CleanT?

Totalvurdering

4.8/5

4.9/5
Brukervennlighet
97%
Egenskaper
96%
Valuta for pengene
98%

Ærlig talt er det ikke engang en debatt her. Vil du blinde vennene dine med dine fantastisk rene tenner? Vil du sove de ekstra 5 minuttene om morgenen? Vil du aldri trenge å gå til tannlegen igjen? deretter JA. 100%. Og det er til og med uten salg. Skaff deg CleanT før de er utsolgt.

Hvor får jeg min CleanT?

Nå som du har sett det hvite blålyset, vil du sannsynligvis vite hvordan du får tak i det, så her er trinnene:

    1. Bestill en original CleanT fra den offisielle leverandørsiden her.
    2. Spre på litt tannkrem, legg den i munnen og la den trylle.
    3. Overask dine venner og familie.

TIPS: CleanT selger raskt akkurat nå. Vi anbefaler på det sterkeste å legge inn bestillingen raskt, før denne kampanjen avsluttes!