ADVERTORIAL

Denna nya enhet gör din hud hårlös och slät som en bebis, allt från komforten i ditt eget badrum ...

15/07/2024 | Nikki Dahlberg

Sammanfattning: En ny fransk uppfinning tar den europeiska skönhetsvärlden med storm, tar en teknik som används på sjukhus och skönhetssalonger och lägger den i handen, gör att män och kvinnor överallt kastar sina vaxremsor och undrar varför de ens behöver någon annan för att göra huden slät och vacker. Du kan nu få din Skin Silker Pro med 50% rabatt och gratis leverans!

Har du förlorat det genetiska lotteriet med kroppshår? Hatar du absolut den brännande smärtan av vax hårborttagning? Är du helt enkelt för pank för att kunna ha råd med den aldrig slutande laser hårborttagnings behandlingar? Ja då har vi godbit till dig idag. Läs vidare.

Sommaren är redan på god väg och vi skyndar oss alla för att ta hand om allt det kroppshår som gör oss så självmedvetna när vi tappade alla vinterkläder. Vissa av oss kommer att använda den gamla goda rakkniven, vissa av oss vaxremsorna och andra av oss laserterapisalonger.

Men några av oss, som detta team av franska ingenjörer, låg inte i ide i vinter (eller de tre vintrarna innan för den delen). De slet och slutförde designen av en helt ny enhet som gör att du kan glömma smärtan, snitten och högarna av spenderade pengar och njuta av samma hårlösa vackra släta hud som tidigare, med mycket, mycket mindre krångel.

Smärtfri hårborttagning hemma?

De kallar den Skin Silker Pro, en liten handhållen enhet som redan gör vågor och många lena ben över hela Europa.

Den pulserade ljustekniken har använts ett tag, men med Skin Silker Pro flyttar den bekvämt in i ditt badrum med en enhet som passar i din hand. Till skillnad från snitt och akne orsakande rakknivar, det smärtsamma vaxet och de oändliga lasersessionerna, undviker du allt det nonsens med den här enheten och låter dig bara ha den släta huden du alltid har velat ha från ditt eget hem.

Den är otroligt lätt att använda och väldigt säkert, och håller naturligtvis i åratal, vilket sparar mycket pengar och bokstavlig smärta, allt med bara 45 minuters användning i månaden.

Jag tog det personligen för en snurr i två månader, läs vidare för att se mina resultat.

Vad är den här pulserade ljustekniken ens?

I grund och botten fungerar den på samma princip som laserhårborttagning, men med andra våglängder, som är mindre kraftfulla men levereras på ett mer effektivt sätt, och viktigast av allt är säkra att använda hemma, så du behöver inte oroa dig för att av misstag bränna din hud!
 
Jag måste säga er damer (och herrar, många killar använder den här underbara enheten också), den här enheten förvånade mig absolut när jag provade den. Det var ganska enkelt att ta reda på hur man använde den, bara koppla in den, tryck på knappen för att välja en av fem intensitetsnivåer och börja jobba. Det var viss värme men ingen verklig smärta, och resultaten var tydligt synliga inom ett par veckor.
 
Efter två månader med omfattande tester har jag lyckats sammanfatta hur otrolig Velvet Skin är:
 
IPL Teknik – Intensiv Pulserande ljus teknik som är effektiv och säker att använda.
 
Bärbar – Kan använda vart som helst med ett uttag. Ditt hus, ditt hotell rum, företagets kontor när ingen kollar.
 
Tuffare än något hår – Man eller kvinna, enheten kan ta hand om allt från rygg håret till det tjocka skägget. 
 
Ingen laddning – Du behöver inte orora dig över om du laddade den eller något, Bara stoppa in kontakten och kör på.
 
5 justerbara nivåer av ljus behandligs intensivitet – Matcha den med dina mål och önskningar.
 
Flera Användningar – Intensiv pulserande ljus används för att behandla andra hud imperfektioner också, se broschyren! 
 
Prisvärd och långvarig – Velvet Skin har en livslängd på 10 år! Eller 300000 blixtar.
 
Och slutligen är den inte bara begränsad till hårborttagning, den kan också förbättra andra hud imperfektioner som trasiga kapillärer, rosacea och ansiktesspolning!
 
Jag är verkligen förvånad över den här enheten, att den är bra i tio år chokade mig. Försök bara att komma ihåg hur mycket pengar du spenderade på vax- och lasersessioner det senaste decenniet!
 
Men då tänkte jag, vänta, hur mycket pengar skulle jag spara? Jag tänkte att göra all denna teknik bärbar kommer inte billigt. Det kommer förmodligen att kosta mig mer än mina lasersessioner, eller hur? Det visar sig att det ursprungliga priset på enheten bara är 1958 kr. För en bit teknik som kommer att hålla sig i ett decennium det är otroligt, men det visar sig att de har en speciell ny lager lanserings rea, vilket sänker priset ytterligare 50% till bara 979 kr! Och gratis världsomspännande frakt läggs till i blandningen!
 
Jag har blivit riktigt mållös. Det finns verkligen ingen anledning att gå tillbaka till din salong efter detta.
 
OBS: Den är superlätt att använda, men läs bruksanvisningen om du vill ha de bästa och snabbaste resultaten!

98% av Skin Silker Pro kunder rekommenderar den här enheten till sina vänner

“Den lokala nerstängningen har gjort så att min favorit salong har gått i konkurs och jag kämpade med att hitta sätt att göra mig av med håret som bara inte var det hemska vaxet och rakknivarna. Jag hade så tur att jag hittade denna saken. Det är som om jag har min egna skönhetssalong hemma!”

”Har du sett den 40-åriga oskulden vaxnings scenen? Ja, det är exakt så det känns varje gång jag vaxar mitt bröst och åh jösses gillar min flickvän att höra mig skrika som en liten flicka. Hon är lite besviken nu när vi bytte till denna smärtfri enhet, men hon klagar inte på resultaten. "

"HERREGUD!!! Den här saken är fantastisk !!! Det gör inte ont, den gör min hud slät och den sparar mig såååå mycket tid och pengar! 10/10 rekommenderade jag absolut älskar den !!! ”

Slutsatser: Är Skin Silker Pro värt det?

Helhetsbetyg

4.8/5

4.9/5
Enkel användning
97%
Specifikationer
96%
Värde för pengar
98%

Flickor och pojkar, varför frågar ni ens? Ja. Den är otroligt lätt att använda, sparar en massa pengar och massor av krångel, plus rean och gratis frakt och det är som den stora Oprah i himlen bestämde sig för att du får slät hud, och du får slät hud, alla får slät hud! Gå och skaffa dig den, innan lagret tar slut!

Vart Skaffar Jag Mig Min Skin Silker Pro?

Nu när du har hört ordet, vill du säkert veta vart du skaffar dig den, så här är de enkla stegen:

    1. Beställ en orginal Skin Silker Pro från den officiella leverantörens webbplats här.
    2. Koppla in den och få din hud att se fantastisk ut.

SPECIELL KAMPANJ: För en begränsad tid, Få 50% rabatt och Gratis Frakt!